Aanbieding!

Werk- en vergaderruimte (10-dagdelenkaart)

350,00 315,00

Een mooie werk- en vergaderruimte die per dagdeel, dag, week of maand gehuurd kan worden. Deze ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is per trap te bereiken. De ruimte heeft meer dan voldoende natuurlijk daglicht, 4 tot 6 bureaustoelen aan een grote houten tafel, een breedbeeld televisie, mobiele airco, een eigen minibar, koffiezetapparaat en waterkoker. In de vergaderruimte is gratis en onbeperkt koffie, thee en koud kraanwater beschikbaar. Tegen betaling staan er ook koude dranken in de koelkast.

Bestel dit product als u vaker gebruik wilt maken van deze ruimte. U ontvangt 10% korting bij een 10 dagdelen kaart. Het boeken werkt verder op dezelfde manier. U kunt de beschikbaarheid zien in onze online agenda. Is de ruimte nog beschikbaar? Klik dan op “In winkelmand” en vergeet niet op het formulier de datum aan te geven van uw reservering. Wij zullen uw reservering bevestigen per e-mail en in mindering brengen op uw dagdelen-kaart.

NB het is mogelijk om deze ruimte met de dag-delen kaart in het weekend te boeken, hiervoor geldt wel een extra toeslag van 25% op de reguliere prijs

Categorie: