Aanbieding!

Vergaderruimte (dagdeelkaart 10x)

340,00

De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot maximaal 4 personen.

Categorieën: ,

Beschrijving

De vergaderruimte is per uur, per dagdeel en per dag te huren. Een dagdeel is van 08:30-12:30, 13:00-17:00 of 18:00-22:00 (avondtarief). Bestel dit product als u vaker gebruik wilt maken van deze ruimte. Deze ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is per trap te bereiken. De ruimte heeft meer dan voldoende natuurlijk daglicht, 2 tot 4 bureaustoelen aan een grote houten tafel, een breedbeeld televisie, een eigen koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. In de vergaderruimte is gratis en onbeperkt koffie, thee en koud kraanwater beschikbaar.

Reserveren

Na het aanschaffen van een dagdeelkaart (10 dagdelen), kunt u eenvoudig een reservering doorgeven. Dit doet u door het boeken van het product vergaderruimte per dagdeel. Elke reservering boeken wij af op uw kaart, zodra uw dagdelen verbruikt zijn, ontvangt u  van ons automatisch bericht.

NB het is ook mogelijk om deze ruimte ‘s avonds of in het weekend te boeken, hiervoor geldt een toeslag van 50%. Deze wordt niet automatisch verrekend op uw dagdelenkaart, u ontvangt hiervan een aparte factuur.