Conferentiezaal (dagdeel)

125,00

Coronamelding: in verband met corona is het aantal gebruikers van de Raadzaal beperkt tot 12 – 20 personen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Villa Lochem heeft een schitterende authentieke Raadzaal voor bijeenkomsten en presentaties. De Raadzaal is voorzien van een professionele beamer met elektrisch bediend projectiescherm. En afhankelijk van uw behoefte wordt de Raadzaal ingericht met statafels, zitplekken of kleine en grote tafelsettings. Hierdoor kunnen groepen tot wel 70 personen gebruik maken van deze ruimte. Informeer naar de mogelijkheden.

De Raadzaal heeft meer dan voldoende natuurlijk daglicht en kan ook goed verduisterd worden bij presentaties. De Raadzaal is uitsluitend per dagdeel of dag te huren. Een dagdeel is van 08:30 tot 12:30, 13:00 tot 17:00 of 18:00 tot 22:00. Aangepaste tijden zijn in overleg mogelijk. Voor ’s avonds en het weekend geldt een toeslag van 25% op de reguliere prijs. Wilt u catering of andere faciliteiten gedurende de dag? Dan maken wij een offerte op maat op basis van uw specifieke wensen. Wilt u uitsluitend van de ruimte gebruik maken? Dan geldt het dagdeel-tarief van € 125 (of € 225 per dag).

Controleer alvast of de Raadzaal vrij is op het door u gewenste moment, dit kan in onze online agenda. Is deze vrij? Doe dan vrijblijvend een aanvraag door te klikken op “In winkelmand”. Er zullen u geen kosten in rekening gebracht worden. U kunt ons ook bellen natuurlijk op 0854017322 dan spreken we uw wensen door of maken een afspraak ter plaatse.