Kookstudio (dag)

153,00

De kookstudio is geschikt voor groepen tot 8 personen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Villa Lochem heeft een gezellige kookstudio voor een informele vergadering of workshop. Deze ruimte is voorzien van een eigen koffiezetapparaat, waterkoker en televisie voor presentatie. De kosten voor koffie en thee worden apart berekend. Een flipover is beschikbaar voor € 15 per gebruik.

‘s Middags of ‘s avonds kan de kookstudio ook gebruikt worden voor een private kookworkshop. De keuken is voorzien van een SMEG kooktoestel met grote oven, oven/magnetron, vaatwasser en een grote Amerikaanse koelkast. Alle keukenmachines, servies en bestek staan dan ook tot uw beschikking. De kookstudio is geschikt voor gebruik tot 8 personen en het is aanvullend mogelijk om na te borrelen in de woonkamer. Vraag hiervoor een offerte op maat aan.

De kookstudio is per dag te huren. Een dag is van 08:30-17:00. Aangepaste tijden zijn in overleg mogelijk. Voor ‘s avonds en het weekend geldt een toeslag van 50% op de reguliere prijs.

Controleer vooraf eenvoudig in online agenda of de keuken beschikbaar is. Klik vervolgens op “In winkelmand” en vergeet niet op het formulier de datum aan te geven van uw reservering.