Conferentiezaal (dagdeel)

135,00

De Raadzaal is geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Villa Lochem heeft een schitterende authentieke Raadzaal voor bijeenkomsten en presentaties. De Raadzaal is voorzien van een professionele beamer met elektrisch bediend projectiescherm.  De Raadzaal heeft meer dan voldoende natuurlijk daglicht en kan ook goed verduisterd worden bij presentaties. De Raadzaal is per uur, dagdeel of dag te huren. Een dagdeel is van 08:30 tot 12:30, 13:00 tot 17:00 of 18:00 tot 22:00 (avondtarief). Aangepaste tijden zijn in overleg mogelijk. Voor ’s avonds en het weekend geldt een toeslag van 50% op de reguliere prijs. Wilt u catering of andere faciliteiten gedurende de dag? Dan maken wij een offerte op maat op basis van uw specifieke wensen.

Controleer alvast of de Raadzaal vrij is op het door u gewenste moment, dit kan in onze online agenda. Is deze vrij? Doe dan vrijblijvend een aanvraag door te klikken op “In winkelmand”. Er zullen u geen kosten in rekening gebracht worden. U kunt ons ook bellen dan spreken we uw wensen door of maken een afspraak ter plaatse.

NB Voor ’s avonds en in het weekend geldt een toeslag van 50% op de reguliere prijs. Deze wordt niet automatisch berekenend, hiervoor volgt een aparte factuur.