Aanbieding!

Coachruimte (dagdeelkaart 10x)

270,00

De coachruimte is geschikt voor gebruik met maximaal 2 personen.

Categorieën: ,

Beschrijving

De coachruimte is per uur, per dagdeel en per dag te huren. Een dagdeel is van 08:30-12:30, 13:00-17:00 of 18:00-22:00 (avondtarief). Bestel dit product als u vaker gebruik wilt maken van deze ruimte. De coachruimte is gelegen op de eerste verdieping en is per trap te bereiken. Bestel dit product als u vaker gebruik wilt maken van deze ruimte. Deze ruimte heeft voldoende natuurlijk daglicht en biedt ruimte aan 2 personen in volledige privacy. De grote stoelen bieden veel comfort, koffie en thee zijn inbegrepen in het tarief en beschikbaar op de kamer zelf. Gratis koud water en een koelkast zijn eveneens beschikbaar.

Reserveren

Na het aanschaffen van een dagdeelkaart (10 dagdelen), kunt u eenvoudig een reservering doorgeven. Dit doet u door het boeken van het product coachruimte per dagdeel. Elke reservering boeken wij af op uw kaart, zodra alle dagdelen verbruikt zijn, ontvangt u  van ons automatisch bericht.

NB het is ook mogelijk om de coachruimte met een dagdeelkaart ‘s avonds of in het weekend te boeken, hiervoor geldt wel een toeslag van 50% op de reguliere prijs. De toeslag wordt los van de kaart gefactureerd.