Aanbieding!

Coach ruimte (10-dagdelenkaart)

250,00 225,00

De coach ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is per trap te bereiken. Deze ruimte heeft voldoende natuurlijk daglicht en biedt ruimte aan 2 personen in volledige privacy. De grote stoelen bieden veel comfort en voor de warme dagen is een mobiele airco aanwezig. Koffie en thee zijn inbegrepen in het tarief en beschikbaar op de kamer zelf. Gratis koud water en een koelkast (met betaalde dranken) zijn eveneens beschikbaar.

Bestel dit product als u vaker gebruik wilt maken van deze ruimte. U ontvangt 10% korting bij een 10 dagdelen kaart. Het boeken werkt verder op dezelfde manier. U kunt de beschikbaarheid zien in onze online agenda. Is de ruimte nog beschikbaar? Klik dan op “In winkelmand” en vergeet niet op het formulier de datum aan te geven van uw reservering. Wij zullen uw reservering bevestigen per e-mail en in mindering brengen op uw dagdelen-kaart.

NB het is mogelijk om deze ruimte met de dag-delen kaart in het weekend te boeken, hiervoor geldt wel een extra toeslag van 25% op de reguliere prijs

Categorie: