Aanbieding!

Coachruimte (10 dagdelen)

250,00 225,00

Categorieën: ,

Beschrijving

De coachruimte is gelegen op de eerste verdieping en is per trap te bereiken. Deze ruimte heeft voldoende natuurlijk daglicht en biedt ruimte aan 2 personen in volledige privacy. De grote stoelen bieden veel comfort en voor de warme dagen is een mobiele airco aanwezig. Koffie en thee zijn inbegrepen in het tarief en beschikbaar op de kamer zelf. Gratis koud water en een koelkast (met betaalde dranken) zijn eveneens beschikbaar. Bestel dit product als u vaker gebruik wilt maken van deze ruimte. U ontvangt 10% korting bij een 10 dagdelen kaart. Het boeken werkt verder op dezelfde manier.

Korting

Bij het bestellen van een dagdelenkaart ontvangt u 1 dagdeel gratis.

Reserveren

Na het aanschaffen van deze dagdelenkaart, kunt u eenvoudig een reservering doorgeven. Dit doet u door het boeken van het product coachruimte per dagdeel. Elke reservering boeken wij af op uw kaart, zodra uw dagdelen verbruikt zijn, ontvangt u  van ons automatisch bericht.

NB het is mogelijk om de coachruimte met de dagdelenkaart ’s avonds of in het weekend te boeken, hiervoor geldt wel een toeslag van 25% op de reguliere prijs