Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Coffee Online 10 april

10 april @ 09:00 - 16:00

We hebben de Cowork Friday voor deze maand veranderd in een Open Coffee Online. We merken dat een hele dag online werken voor velen lastig in te plannen is. Deze open coffee is voor iedereen die zich zakelijk geroepen voelt en graag de vrijdag leuk wil beginnen met nieuwe contacten.

“Tijdens Cowork Friday ontstaan er gave verbindingen en duurzame oplossingen!”

Als ondernemer kom je graag van je zolderkamer af? Nu thuiswerken even de normaalste zaak van de wereld is geworden bieden online communicatiemiddelen een prima oplossing om toch in verbinding te staan met college-ondernemers. Nieuwe ondernemers ontmoeten, samenwerken en bomvol energie starten aan je welverdiende weekend? Geef je dan nu op voor de eerste Cowork Friday Online van CVJO Lochem!
We starten met een gezamenlijke kop koffie & voorstelronde waarin je ook de ruimte krijgt om jouw hulp-/zoekvraag te stellen. Vervolgens kun je de hele dag samenwerken met andere ondernemers. Daarna zal organisator Marleen Kosterink vertellen welke duo’s met elkaar gaan Skypen tijdens de lunchpauze. (skypelink ontvang je per mail)

Programma:

09:00 Online koffie & voorstellen – (duoverdeling voor tijdens de lunch)
Directeur Hans Wennekes heet iedereen van harte welkom, waarna eenieder 5 minuten krijgt om zichzelf voor te stellen en eventueel een hulpvraag te stellen.
10:00 Samen thuiswerken (mogelijkheid communiceren via chatfunctie)
12:00 Broodje met z’n 2 van achter je PC
13:00 Samen thuiswerken (mogelijkheid communiceren via chatfunctie)
16:00 Online Vrijmibo (met zijn allen proosten op het weekend)

Maximaal 8 tickets. Reserveer jouw gratis ticket hier.

Gegevens

Datum:
10 april
Tijd:
09:00 - 16:00

Locatie

Villa Lochem
Ampsenseweg 17
Lochem,Gelderland7241 NDNederland

Organisator

CVJO Lochem
Telefoon:
0628737845‬
E-mail:
info@cvjolochem.nl